Jumaat, 25 Jun 2010

happy birthday nurul from aliapeng.blogspot.com

ahahahaha..orang kate kite cuma boleh merancang..yg menentukan tuhan sahaja....
so semalam tak rancang tak ape karem ajak aku sambut hari lahir gf..rancangan awal nk makan2 je kat rumbia mcm birthday am..aku pon bg pendapat..boring giler birthday jyst setakat mkn malam je kan...aku aku cadangkan p tasek titiwangsa..ngan harapan sane canik..tak tau plak semalam hujan..hahahahahahhaha
k nk buat suprise party sebanarnye..tp bnyak benda yg tak follow the plan...birth gurl dah siap2 kami semua baru nk p beli kfc, beli ice hahahahahha
kul 9.30 gerak dar rimba..majlis kul 10 patutnyer..

ape pon semamng memng best..satu lagi event yg best aku share kat blog ni..hahahaha sume evant aku pergi aku cakap best kan kat blog ni..hahahaha korang terima je la...

kali ni aku buat kelainan sikit..boring sayik letak gambar je kan..kali ni aku try masukkn dalam video..try ar tgk..komen sikit..ade pandangan..ade kemahiran buat video? meh tunjuk ajar aku...

ape pon semoga nurul kekal sihat, bahagia..dan karem..ko jgn buat hal....ik semoga korang sentiaseberbahagia...






6 ulasan:

nardya raihan berkata...

awat kat dalm video dok byk pix karem dr burday gurl nie??

cik jelita berkata...

thanks korang .. tengkiu sesangat.. apeng nt aku da balik kg ko tlg2 la tgk kan karem .. tgk je! haha ncht2 kalo ade bnde yg tak patut die buat.. okehh? aku bahagia! waa~ thanks korang..

ali berkata...

@ nardya raihan
hahahahha segan aku nk emk gambar gf org bebanyak....nnt over plak..karem takpe..aku bedal snap jer..hahahahahaha

@ cik jelita
hahahahahha sama2...nnt lain kali kami rancang candle light dinner plak...tp costly la..suk karem kumpul duit dr skang.

cik jelita berkata...

tulahh aku mmg perasan myk pix karem dr bufday girl.. kak fira pon dok membebel bnde ni.. okai yg tu ko la yg kene suggest kt karem, segan la aku nak cakap.. hahah

nardya raihan berkata...

adoi.. geli ak ayat segan amik pix awek owg. karem ade kesah ke ko amik gmbr awek dye?? ahhaha

Tanpa Nama berkata...

Xtahan tgok pic yang pegang payung tu..aduhyai~~