Ahad, 27 Jun 2010

tamat perjuangan england...aku tetap sokong england...

kali ni nak share cerita..bukan gambar...
bukan nak share gambar...post kali ni korang kene bace..baru paham....
hahahahha aku ni penyokong england punye skuad world cup dibawah didikan fabio capello...
hahahahhaha..tp ape kan daya..tersingkir ngan kekalahan ngan jerman..mantap german ni....
k dah beberapa kali aku gagal nk tgk kat dataran merdeka kan..kali ni aku pergi..hahaha takde la ralat nk tgk england beraksi secara live kat dataran merdeka...
lokasi: dataran merdeka la...ape kelebihan tgk kat sini...
ade screen sebesar 6 meter..bukan projektor ok..lcd pon bukan...
screen LED..ok...LED
so korang tau la kan betapa mantapnye gambarnyer..hahahahaha memng puas hati..duduk ceruk mane pon tetap dapat tgk jelas....
kami duduk kat bhgian depan gak la...dalm 15meter dari screen


ok aku tak bgtau lagi ake pergi ngan sape kan...
anoi
karem
nurul

kami berempat jer..numpang kete nurrul.

k ni plak analisa lepas 1/2 time...kire england kalah bermaruah gak la..
tu tak kire lagi yg 1st time gerrard nak try die kate offside..ade tu dah masuk pon kate tak masuk...
common la..kamera merata..nape tak rujuk..tgk kat telinga pengadil tu melekat earfon..
aku pasti yg mereka boleh berkomunikasi secara langsung kan..FIFA perlu lakukan sesuatu ok....
ade aku kesah...aku bergambar ngan penyokong jerman..hahaha ramai giler penyokong jerman..takpe..semangat kesukanan yg tinggi membuatkan takde pergaduhan mulut antara kami..hahahahaha
 
ok oleh kerana england dah kuar..aku skang memberi sokongan padu aku kat argentina..skang ni mase aku buat post ni aku tgh tgk game argentina vs mexico...
kedudukan 2-0 ok..tp aku tgk kat rumah jer..esok ade kelaskan...so tak bleh la nk merayau memalam ni...
 
ok ape kate kite p tgk lagi game spain vs portugal kat dataran merdeka...
ade sesape berani?
hahahahahhahahahha...ok ok kite pergi k..kali ni bawak dua2 tikar tu k....
dah habis frust tgk england tewas..aku snap la 2,3 keping gambar...samapikan nurul merengek gak la..asyik "sekali lagi" je ayat yg aku kuarkan kan..hahahahhaha

tp kan..mereka (karem & nurul) asyik tanya pasal gambar kawen dieorng jer...dieorng dah plan nk berkahwin ker..
hahahahaha klo betol tahniah ar...
ape ape pon mereka yg boleh sahkan perkara ni ok....

6 ulasan:

. m i s s a v e r a g e . berkata...

dh xde org nk sokong england..

nardya raihan berkata...

kowang mmg kaki merayap. da bper x kowg dok skip racall nie~~

cik jelita berkata...

ehemmm.. ehemm.. sejenak 2 jenak ni femes ckit aku kat blog ko peng... Haha owhh ko post pasal aku asyik tanye gambar kawen eahh , tu perancangan mase depan la bro. Karang aku btw karang ade org tu kan .. hahaha .. penohh bonet kete aku..
btw thanks utk korang2 time 24 hb ri tu.. Hahah nak ikut tengok bola!!

ali berkata...

@.missaverage.
huish...aku nk big fon of england unless malaysia masuk world cup..once become fan of englang...ill always be...hahahahaha

@nardya raihan
peraturan dicipta untuk dilanggar

@cik jelita
hahahhaha fames jap..nnt balik kampung sunyi je karem..time tu la boleh xxxx hahhahahahaha

cik jelita berkata...

haha aku arap2 ape yg ko ckp tu bkn niat die. Karem penah reti sunyi ke?... Hahaha mamat tu hidup penohh dgn bnde bz kot..

nardya raihan berkata...

ptt ler dah xbermoral. duk dunia wat peraturan tok owg cam ko langgar lari~~ ahha