Sabtu, 5 Jun 2010

lagenda budak setan

hujung minggu yg terlalu tak terancang..hahahaha pada mulanye ade 2 kenduri yg perlu aku penuhi...
1st rumah mama( makcik paan), 2nd rumah sapik mad noor...pening2 nak  p yg mane aku terus tukar plan..hahahaha aku p tgk wayang..tak patutkan... ni ain punye kerja la ni...takpe2... ok gak....
asyik g kenduri kawen jer..minggu depan kenduri kawen lagi..hahahahahaha
kami tgk citer lagenda anak setan td..mantap ker?
hahahaha korang tgk la trailer die....



citer ni base on novel popular...so wajib la best kan..tp aku nasihatkan kan korang dtg la ngan pasangan memasaing...sebab ni citer jiwang...aku ngan ain....hahahaha aku memng maen bedal je tgk ngan sape pon....
takde sape nk marah...ain plak ok jer..hahahahaha....

ade part yg tak best tau....part org kat row blakang aku jd comentor...mcm tgk perlawanan bola sepak plak...
tau la kamu dah bace kulit ke kulit buku tu...tp takyah la siap nak berbincang part yg akan datang...ntah pape......takyah bgtau sume org yg kamu tu ulat buku...hahahahahaha

gambar @ sinematografi die memng ala ala nurkaseh sikit...kat dalam tu pon dieorng gun pokok yg teramat popular..pokok tu slalu kuar kat citer2 n iklan2..pokok tu kat upm tak silap aku...pokok yg sebatang jer tetengah bukit....

lagu dlm citer ni pon best gak aku rase...kne ar ngan jln citer....tp dengar mcm lagu indon..tak pasti sape yg buat..ade due version...llki ngan perempuan...





aku rase korng patut tgk...sebab ni citer melayu...citer laen kite tgk hari rabu jer..murah...takpon dwnload jer...
hahahahaha


selamat menonton.

2 ulasan:

SuRAizA~ berkata...

hahah
dwnload je r buleh?

ishiko berkata...

thaxs 4 visit.. follow2x suda..hu3x