Rabu, 28 Oktober 2009

sikit2 lama lama jd bukit




lame dah aku nak share cerita ni, tp pg ni bru berkesempatan...tak tahu nk buat ape selepas menyaksikan kekalahan liveerfool ke atas arsenal..nk citer pasal aku ni ade menabung...secare tak sengaja...

bermula kisahnye apebila wallet aku...dompet la...koyak bhgian syilingnyer...so memng payah nk simpan syiling...klo letak kt poket memekak jer bunyinyer...start dr situla aku tak suke duit syiling..so aku decided tuk tak bwk syiling p aner2..aku letak kat satu tempat yg bername pringles...hahaha perisa BBQ lg.

..memule tu baise jer rasenyer...tp tanpa aku sedari mnggu lepas aku nk letak syiling dah tak muat..hahaha maknenyer dah penuh la kan...aku bru la terpikir yang aku selame ni dah menabung secara tak sedar....wah...kire punyer kire...jumlah sume skali.rm 105++ sebab duit 1sen ngan 5 sen mls nk kire...hahaha rase seronok plak...tak tahu nk buat ape...mgkin nk p masukkan dlm bank @ biar jer kat situ...bru la aku tahu betol rerupenyer pepatah sikit2 lame2 jd bukit....hahaha nk bli wallet bru pon bleh...tp nnt dah tak menyimpan la lg...tggu yg tu koyak plak ker bru nk simpan...hahaha wallet tu pkai sejak 3,4 thun lepas kot....hahahahaha




pasni nk try simpan lg.mane tahu thun depan ade plak balang ke2 yg penuh....time2 sesak bleh ar korek...hahaha

5 ulasan:

AcanCapik berkata...

hm, aku simpan gak dalam cup maggi. sedar x sedar dah nak penuh. last aku kira thn lepas, ada la 30 ringgit. bagus woo menabung ni. huhu...

syndrynelf berkata...

wa pun x suke duit syiling tapi pling suka kalo duit sesak huuhu..
wallet wa pon xd simpn duit syiling bukan sebb xnk simpan tapi mmg xd tpt duit syiling kat wallt wa huhuhu
:)

suzaini berkata...

ali,ak nk tukar duit syiling ngn ko..nk basuh bju,hahaha

.ib. berkata...

huhu... ako pun tabung duet siling... tapi hanye lime posenlah... yg lain2 ako mangkukkan utk kegunaan arian... hehe jemputlah tgk...

http://hatiberbungabunga.blogspot.com/2009/07/lima-pulusen.html

nak tukar duet lime posen boleh???~~~

.ib. berkata...

huhu... ako pun tabung duet siling... tapi hanye lime posenlah... yg lain2 ako mangkukkan utk kegunaan arian... hehe jemputlah tgk...

http://hatiberbungabunga.blogspot.com/2009/07/lima-pulusen.html

nak tukar duet lime posen boleh???~~~